Help - News - Nederlands

News

English
Nederlands

 

 

 

 

 

 

Veranderingen in het Nederlands deel van de site

In dit bestand staan de belangrijkste veranderingen op deze site in het Nederlands in 2009.

Veranderingen in het Engelse deel staan in English.

Er zijn wekelijks veranderingen, soms veel, soms enkele. Deze site is bijgewerkt tot de volgende datum (afgezien van Nederlog)

Datum: Aug 30 2009         

Maarten Maartensz       

 

Maarten Maartensz

   Home - Help - News - Dutch

 

 

 

 


Nederlands deel registratie wijzigingen en aanvullingen 2009.

Voor eerdere veranderingen zie 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 en 2008.


 • Aug 30, 2009: Er zijn vandaag 2 secties bij gekomen:
  ME in Amsterdam - Buromedisch en Log - Quotes. Een korte uitleg van e.e.a. staat hier, aan het eind.
  Ook is er nu een versie in Nederlog over 4 bestanden van POLITIEK, IDEOLOGIE EN TAALGEBRUIK.
 • Aug 4, 2009: Het item Liegspraak toegevoegd aan het Filosofisch Woordenboek, zijnde een vertaling van de Engelse begrippen Cant en Newspeak.
 • Aug 4, 2009: De punten-notatie in mijn noten bij Idee 1 van Multatuli in orde gebracht. (Eén moeilijkheid is met html en browsers is - nog steeds - dat de html voor punten- en nummer-opsommingen niet identiek afgehandeld wordt in MS IE en in Firefox. Er zijn op meer plaatsen opsommingen in bestanden op mijn site die niet goed geformatteerd zijn. E.e.a. kan ook - gedeeltelijk - teruggaan op een bug in de Frontpage die ik gebruik, trouwens en/of in de MS toevoegingen aan html die Firefox niet hanteert omdat ze geen onderdeel van de internationale standaard voor html is. Ach ja...).
 • July 26, 2009:  Op 8 mei werd mijn computer gekraakt door een Nederlandse mafia-figuur (nadat hij me toegelogen had via de e-mail, en kennelijk mijn totale harddisk bestudeerd had, zodat hij mij zo kan vinden, maar ik alleen zijn gmail-alias ken).

  Volgens mijn providers bij xs4all is dat niet zo, maar deze Professionals - hun advertentie-leugen - weigeren mij zelfs in contact te brengen met enig bij hen werkend personage dat kan programmeren (!!), terwijl de mafia-krakers mensen die ze niet bevallen bedreigen met "exquisite tortures".

  Dat kan dus allemaal in Ons Trots Nederland van tegenwoordig (mafia-burgemeesters, mafia-providers, mafiose-KPN, mafiose xs4all - een KPN-bedrijf, van de megaveelverdiener Scheepbouwer - etc. etc.) en vandaar redelijk wat zwijgzaamheid de afgelopen maanden mijnerszijds (waarin ik heel veel pijn leed bij het proberen een en ander op te lossen op eigen kracht, want een invalide van mijn niveau in Nederland moet blij zijn zolang te mogen leven als ik tot nu doe, hoewel met veel pijn, en krijgt al 32 jaar geen enkele hulp, en moet al 16 jaar zonder wasmachine leven vanwege mijn volkomen verdierlijkte kampbeulen van de SD-DWI), en onder andere daarom vandaag mijn uitgave van Etienne de la Boétie's De vrijwillige slavernij.
 • May 6, 2009:  Nieuwe openining. Oude opening. Loekelijk.
 • May 5, 2009: Touched up the experiment with a new site design a little. Idem me_index. Idem het stukje van gisteren waar een omissie in een citaat van Swaab gereprareerd is. (Twee woorden afwezig).
 • Mei 3, 2009:  Er is een experimenteel nieuw site-ontwerp.
 • Mei 2, 2009:  Ik heb besloten Firefox als mijn hoofdbrowser te gebruiken en bevonden dat deze enige problemen heeft met de site, die gedeeltelijk opgelost zijn. Ook heb ik Excellente debielen wat gecorrigeerd (in 't Nederlands: het was snel geschreven en is nu nog wat mooier en leerzamer).

  En om mezelf in het Engels te citeren (Nederlog 2 mei)

     There 's a possibly funny experiment + exhortarion by me on ME, that also illustrates a bit of html. (Skip the Dutch bits if you don't read Dutch.) It also tests Firefox and Frontpage for me.

   Top

 Maarten Maartensz