Help
Index

 Maarten Maartensz:                          Nedernieuws

Nedernieuws 30 augustus 2004                


 

Beste Freek,
 
Hier is weer wat Nedernieuws.
 
1. OS: De Olympische Spelen zijn voorbij, zoals je ongetwijfeld beter weet dan ik, want ik heb er niets van gezien dan krantenfotoos. Ik heb daarin maar tweemaal Erika Terpstra gezien, die volgens mij haar onderkin heeft laten liposucteren, of hoe dat heet in modern Nederlands, dat tegenwoordig "hip" heet, omdat "hip" tegenwoordig synoniem met "modieus" is. Ook is ze nu even blond als Bardot in haar hoogtij-dagen, zodat het algehele visuele effect dat van een bezopen debiele goedmoedig-kwaadaardige bootwerker is. Ik baseer mijn nieuws natuurlijk op krantenfotoos, en niet op eventuele interviews of TV.
 
Wat mij overigens opviel is dat in Nederland de OS alleen over Nederlanders gaat, die zoals je begrijpt allemaal Helden zijn, Van Ons. Niet-Nederlandse winnaars worden wel gemeld, maar meestal in kleine berichtjes. (Dat Denemarken goud won met het e.o.a. was 5 bij 4 cm. krant waard, inclusief kop en witregels en marges, wat erg weinig tekst is.)
 
Dit wordt snel nogal stuitend als je er op gaat letten, omdat het uitgesproken totalitair is, maar ik vermoed dat vrijwel geen Nederlander dat doet, of dat als ze het doen ze het alleen maar vanzelfsprekend en goed vinden. Ik geef toe dat dit me ook in Noorwegen opviel, waar je met hoofdletters van 4 cm. op de voorpagina kon lezen dat "var Jens-Erik Bratteli" - or whatever - de derde prijs bij het ski-springen in een Zweeds gat had gewonnen, en op pag. 15 in de gemengde berichten met heel kleine letters dat de eerste twee plaatsen voor Finnen waren. Zoals dat indertijd ging - 1975 - was dat à la GRATULERER JENS-ERIK!! Det var igjen et stolt og stor moment for Nordmenn at Jens-Erik Bratteli etc.
 
Zo zal je vast en zeker gemist hebben dat Onze Ankie de paardendressuur won Voor De Tweede Keer Op Een Rij. Wat mij van haar opviel, na de éérste keer,  is het verneukeratieve van fotografie, opmaak, en retoucheren: Op een paard onder een paardenpet heeft ze een paardenkop met een paardengebit, zoals ze zich ook uit, trouwens: "Ik had een superintelligent paard dat ik helemaal niet kon volgen". Voor de camera's na het eerste goud, kennelijk met een pruik en veel verf lijkt het wonderwat, indien zorgvuldig uitgelicht en geretoucheerd: Het was echt een opvallend verschil indertijd - van lelijk eendje tot superster; van huishoudschool- meisje tot fotomodel.
 
Nou ja enzovoort. Nederland is een soort geestelijk Noord-Korea, maar met de pretentie dat het niet zo is, en inderdaad geheel uit vrije wil en natuurlijke aanleg en aandrang tot automatisch totalitairisme.
 
2. Bezuinigen: Er wordt nog steeds zeer bezuinigd, vrijwel alleen ten koste van de laagste inkomens, al wordt daar natuurlijk veel over gelogen. Het zou "erg slecht met de economie" gaan, waar ik niet veel van geloof, niet omdat ik geloof dat het geweldig gaat, maar omdat het zo een typische rituele leugen is die erin gaat als koek bij de doorsnee.
 
3. Hirsi Ali: Het gesprek van voor het weekend, in het weekend en nu, dat ik net afgezet heb omdat het me zwaar tegenstaat is weer "een aktie"  van Hirsi Ali, samen met Theo van Gogh: Ze hebben een filmpje gemaakt van 11 minuten waarin Ali Koran-teksten leest en een gesluierde vrouw met doorzichtige kleren waaronder ze grotendeels naakt is Koran-teksten toont op haar lichaam over "vrouwenonderdrukking in de Koran", met gejammer en zweepgeklap als achtergrond. Da's vast heel vreselijk, maar de Bijbel is ook niet mis. De reden waarom ik Theo van Gogh indertijd liet vallen is zijn mij evidente SM-erigheid, die weer eens naar boven komt. (Ik heb veel over Ali & Van Gogh gehoord en gelezen op de radio en in de krant, maar je schijnt echt een doctoraal psychologie te moeten hebben om hier de kern van te zien. Niemand deed dat tot nu toe. En je begrijpt dat de meeste Neerlanders feitelijk Eigen Volk Eerst mensen zijn, en het eigenlijk wel leuk vinden, al hebben ze ook de moed niet dat te zeggen. Theo kikt eenvoudig op vernederen. Waarschijnlijk vond hij mij indertijd zo aardig omdat ik hem verbaal aankan.)
 
Overigens onderschrijft het mijn diagnose van Ali: Een publiciteitsgeile hysterica die begrepen heeft hoe je de doorsnee Nederlander bespelen en beliegen moet voor je eigen voordeel, en die haar zeer late bekering tot het atheisme nu hysterisch uitvecht in het parlement, als een soort puber-met-een-missie. Zij krijgt al jaren bewaking op staatskosten - en ik niet - omdat ze bedreigd zou zijn, en zwart is, en vrouw is, en uit Somalië komt, dus op allerlei manieren Multi-Culti Rolmodel is, aan wie persoonlijk goed gemaakt moet worden wat Wij Neerlanders fout deden,
en dat handig misbruikt al vele jaren. Ze zal ondertussen ook wel bedreigd zijn, maar ik kan nog steeds niet geloven dat dit serieus was of is. (Paul Verhoeven, de film-regisseur die in Amerika carriére heeft gemaakt en intelligent genoeg is om wiskunde te studeren noemt dit en dergelijks "links-liberaal fascisme", met aanzienlijke rechtvaardiging. Hij bedoelt kennelijk alles wat naar PvdA ruikt, en heeft daarin gelijk. Het recept is: Nivelleren, zogenaamde gelijkwaardigheid van alles en iedereen, zodat de voorgangers met scherpe ellebogen zich kunnen verheffen tot van gemeenschapsgeld onderhouden voorlieger en volksmenner, altijd met de bek vol morele idealen, en het achterhoofd vol plannen tot zelfverrijking.)
 
4. De Amsterdamse SD: Ik heb morgen een afspraak met mijn huisarts, want de SD wenst bij mij en anderen langs te komen zonder aankondiging, en belden me wellicht vanochtend al wakker. Ik wil ze niet ontvangen en word er zowel depressief als boos van, want ik heb nu waarschijnlijk letterlijk JAREN verdaan om te protesteren tegen de evidente ruïnering van mijn mensenrechten, met als enig antwoord niets of smerige leugens plus meer terreur van gemeente-zijde.
 
Ik heb die site dus dringend nodig, want anders gaat het fout: Ik ben eenvoudig niet meer gewillig me voor het meer dan twintigste jaar te laten koeioneren, bedreigen, uitschelden of beledigen door wat ik werkelijk zie als fascistoïde beestmensen, met als enig verschillen met authentieke SS'ers dat ze veel minder idealistisch en veel hypocrieter zijn, en aanzienlijk minder gelegenheid hadden, tot nu toe, om hun sadisme uit te leven op grote aantallen. (Zodra dit wel het geval is dan vallen er vele doden - zie Karremans: "There are no good guys. There are no bad guys. I am the colleague of Mladic." Nederlands ten voeten uit, van top tot teen, en exact wat mij en alle anderen aan de UvA werd onderwezen.)
 
Anders kan ik mijn consistente mishandeling en het zeer vaak herhaalde welbewuste ruïneren van de rechten die ik wel volgens wetspapier heb gedurende meer dan 25 jaar door alles wat in Amsterdam bestuurt niet verklaren, alleen vanwege mijn meningen en persoonlijke afwijkendheid, samen met het feit dat ik me niet kan verdedigen (zonder ultiem geweld) en ook niet kan vluchten. Ik wilde weten waarom er zovele miljoenen zo smerig vermoord zijn in de Tweede Wereldoorlog, en ik wéét dat nu: Vanwege de Karremansen en Eichmannen, de Barbies en Van Thijns, de Cohens en de Heydrichs; vanwege de ongeteld vele miljoenen doorsnee mensen die zich met Liefde voor Onze Leider, met Trots, Vaderlandsliefde, Partijtrouw, en vastbesloten conformisme tot gewillige uitvoerders, beulen, schrijftafelmoordenaars en sadisme laten maken; en vanwege het gemiddelde niveau, intellectueel en moreel, van zowel de doorsnee, als van hun misdadige voorgangers, die vrijwel altijd artistiek talentloos, wetenschappelijk talentloos, intellectueel zoveelsterangs, en uiterlijk lelijk en ook vaak kleiner dan gemiddeld - en ik  vermoed dat vader en moeder daar au fond weinig anders over dachten, al wilden ze dat niet zeggen en ook niet echt onder ogen zien, en o.a. daarom CPN-lid bleven: Ze wisten dat ze tussen een volk van collaborateurs en oorlogsprofiteurs en aanbrengers leefden.
 
"The Holocaust Encyclopedia" (Laqueur Ed.) is daar heel interessant over, waar het Nederland betreft, omdat e.e.a. niet door een Nederlander is geschreven. Ik heb Presser nooit uitgelezen, maar hij lijkt me het minst oneerlijk en vervalsend, want was echt boos toen hij "De Ondergang" schreef. Lou de Jong vertelde gewoon die geschiedenis die het meeste regeringssubsidie zou krijgen, en hem als Geweten van Nederland voor de cameras.
 
De reden waarom ik Aboutaleb etc. niet geschreven heb tot nu toe is dat ik ze eigenlijk maar drie dingen te melden heb: (1) Vergeleken met mijn ouders en grootouders zijn jullie beestmensen, waarschijnlijk door aangeboren minderwaardigheid op zowel intellectueel als moreel vlak, en overigens zijn jullie uitermate schunnige drugsmisdadigers op grote schaal, en functioneren jullie en jullie soort al mee dan 30 jaar als de SS van de Amsterdamse drugsmafia - terwijl jullie allemaal vrij zijn je baan op te geven en iets behoorlijks te doen in de samenleving, maar dat niet doen omdat jullie weten geen enkel talent te hebben ooit een vergelijkbare post op eigen merites zonder politiek genetwerk en persoonlijk gelieg en poses te verwerven. (2) Ik heb een miljoenen-vordering op ieder van jullie. (3) Ik heb geen enkel bezwaar tegen zelfmoord, zolang het een middel is om een zo groot mogelijk groep van jullie soort naar de hel te helpen: Ik lijd nu pijn sinds 1990, vrijwel voortdurend; heb sindsdien iets van één keer in de 2 weken a 1 maand warm gegeten, sinds 1991 (ik heb geen energie en ik heb pijn); ben nooit op vakantie geweest sinds 1983; heb geen enkele bijstand gehad; ben opgedraaid voor al mijn eigen kosten; bevind mij in grote armoede, al die tijd; heb geen energie mijn huis schoon te maken of te koken; geen werkende huishoudelijke apparatuur en geen geld daarvoor; ik ben vijf keer met moord bedreigd door Amsterdamse harddrugshandelaars beschermd door B&W en de gemeentelijke vergassers van de Bestuursdienst van Amsterdam (mr. Sarruco en mr. Lisser zie mijn site - sindsdien en tot nu lid van de SS van de Amsterdamse drugsmafia die zich "Gemeentebestuur van Amsterdam" noemt) en naar mijn stellige meningen is er minstens vier maal van gemeentezijde gepoogd mij de zelfmoord in te drijven vanwege mijn kritiek op de gemeente (1993, Joop Zegerius; 1999 Nico Molenaar + Toni van den Berg; 2002 Berkhof en co; en René Zegerius, René Coutinho en Charlotte Bruinsma van de GG&GD - en van de laatste "mag u zeggen dat ik een zus van Klaas ben"); en het volk van zelfverklaarde gelijkwaardigen van beestmensen wenst mijn klachten al 25 jaar gewoon niet te beantwoorden - niemand, nooit, nergens. En dat terwijl de junken zwaar gesubdisidieerd worden, de drugshandelaars als prinsen behandeld en beschermd worden, randdebielen en oplichters allerlei subsidies en steun krijgen, en de regering bestaat uit een zooitje maf tuig, beschavingsloos, hersenloos duizendsterangs voorzitters van de carnavals-verenigingen, omhoog gevallen in een genivelleerd land van uitvreters, parasieten, honderdduizenden "aan het gas" roepers, partydrugs-slikkers, en overige uitvreters en niets-kunners, en naar eigen honderdduizendvoudige belijdenis "gelijkwaardig" aan iedereen, van Eichmann tot Einstein, en "met respect" voor iedereen van Eichmann tot Einstein, maar vooral indien Neerlanderthaals, blank, driekwart debiel en geheel normaal as iedur normaol mins. 
 
Ja, ik zie het echt zo. Het enige excuus wat ik heb is dat de onvermogens overwegend aangeboren zijn, en de beestachtigheid ook, en alléén in de vorige eeuw vele honderden miljoenen doden heeft gekost, en dan heb ik het niet eens over slagvelden en honger, maar gewoon over regeringsactiviteiten tegen burgers. (Zie Rummel's "Death by Government"). Maar mijn familie deelt daar niet in, en ik kots al god weet hoe lang van de Neerlandse nivelleerdrift van alles en iedereen, en wil dit land zo snel mogelijk uit, al minstens 25 jaar, en als ik dat óók niet mag voor mijn dood in ieder geval héél precies maken waarom ik in dit land niet kan, mag en wil overleven, zoals me al 26 jaar buitengewoon hardhandig en smerig, maar immer met grote huichelachtigheid is bijgebracht. Voor mensen met mijn hersens, eerlijkheid, moed en moraal is er in Neerland evident geen plaats, geen geld, geen hulp, en alleen bedreigingen, overlast, en directe terreur en voortdurend beledigingen als ik de moed heb daartegen te protesteren, afgewisseld met liederlijke leugens.
 
Ik mag summa cum laude afgestuurd zijn, maar als ik me tot de GG&GD wendt met een professorale brief waarin enige minimale hulp wordt gevraagd van de Amsterdamse verzorgingsinstitutie die alles wat verjunkt is "heldhaftig vastberaden en barmhartig" geholpen uit gemeente- belastingen, dan wordt ik belogen, bedrogen, gekoeioneerd, en naar het Leger des Heils verwezen - zeer waarschijnlijk om met gebruik van mijn ook toen uitgesproken depressiviteit mij de zelfmoord in te drijven.
 
Sindsdien wens ik helemaal niets met enige Amsterdamse gemeente-bestuurder te maken te hebben, behalve van achter de loop van werkend schiettuig - het is me te smerig, te misdadig, te hypocriet, te achterbaks, te laf, te schunnig, te beestachtig. En ik heb het meer dan 20 jaar geprobeerd, vele duizenden keren, zonder enig ander antwoord dan "Wij gaan niet op u in omdat u zich grievend en/of beledigend hebt uitgelaten over ons".
 
En nogmaals, Freek: Onze ouders - immers "smerige communisten" volgens de grote meerderheid buiten de CPN, enkele uitzonderingen daargelaten - werden feitelijk óók zo behandeld, óók vanwege hun meningen. Maar anders dan ik waren ze fysiek gezond, en anders dan ik hadden ze geen zwaar theoretische geest, en ook geen tijd en geen gelegenheid tot goed en grondig nadenken, en zij geloofden in de wereldrevolutie en ik alleen in de wetenschap en de wiskunde sinds mijn 20ste.
 
Ik had mijn huisarts een mail aan Aboutaleb belooft, maar voel me te slap om daaraan toe te komen. Bovendien irriteert me dat zeer dat ik dat jaar na jaar en dekade naar dekade moet blijven doen, terwijl iedereen staat toe te kijken terwijl ik effectief en evident krepeer, nauwelijks kan leven, aanzienlijke en langdurige pijn lijd, en bovendien evident de moed opbreng me te verweren tegen evidente terreur en evidente bestuurlijke liederlijke misdadigheid. Maar ja: De mensensoort waar ik tussen leef ziet dat anders, is stupide, egoistisch, parasitair, huichelachtig, en overwegend blij dat zij het vergelijkenderwijs zo goed hebben, wat waar is - ten koste van minder slechte mensen dan zij in de Derde Wereld, die tenminste hun leven niet verparasiteren voor de buis in halfdronken of partygedrogeerde staat, en zeker niet dommer. En natuurlijk: ik ben geen Somalische, geen vrouw, geen Echte Normale Gezonde Nederlandse Jongen, niet Een van Ons, en heb bovendien het grote voordeel voor wie me wil trappen en beledigen dat ik invalide ben, en heb een grote tegenzin in publiciteit tussen een volk dat ik in zeer grote meerderheid diep veracht en voor uitermate stupide, oneerlijk, laf en egoïstisch houd - "relatief aan mijn ouders en grootouders" dan, want alles heet relatief in Neerlanderthalië onder de Karremansen en Van Thijnen.
 
Vandaar dat ik haar nu deze gemoedsuiting zend: Ik wil effectieve hulp = geld voor de huishouding, alles te verantwoorden; ik wil af van het sado-masochistische drugsfascistisch tuig wat in Amsterdam ambtenaar en bestuurder is; ik wil antwoord van dat tuig - en geen flutbrief vol leugens - van de beestmensen die mij hebben laten terroriseren door beestmensen; en als ik dat niet kan krijgen, of als de opstelling van mijn huisarts blijft "Ach, daar zou ik me niks van aantrekken" (terwijl ik 16 uur per dag in bed moet liggen met pijn en moeheid, jaar in jaar uit, zonder enige hulp), dan ga ik veel liever dood, met de voordelen die dat biedt voor afrekening met drugs-misdadigers.
 
En ik wil dat ook best aan de gemeenteraad en de Kamer voorleggen, in termen als boven, maar wat sappiger, cynischer, sarcastischer en smadelijker, zodat ze maar van me af willen, omdat ik hier niet wil leven op deze gruwelijke manier waarop dat moet, sinds 1990, en ik best een gemeentelijke of nationale zelfmoordpil wil slikken, waar Rita Verdonk vast ook dol op is, want dat geeft alweer een mogelijkheid af te komen van moeilijke mensen: Je geeft ze, bijvoorbeeld "uit naam van de idealen van de Februaristaking" gewoon een zelfmoordpil omdat je ze hier niet wil hebben, maar zogenaamd te menselijk bent (anders dan Rita) om ze uit te leveren aan martel-regimes.
 
Kortom, Freek: Kan je die Deense site nu snel voorelkaar brengen zodat ik de waarheid kan schrijven over de drugsfascistische beestmensen van Amsterdam, en overigens de tijd en de energie die me resteert kan besteden aan het Philosophical Dictionary, waar ik nog steeds redelijk tevreden over ben, omdat het eerlijk, helder, en goed geschreven en er niets soortgelijks is? Ik vermoed dat het voor de Aboutalebs de aanleiding is te zeggen "Ziet u wel dat u kunt werken? Ga maar administratief medewerker worden bij een drugshandelaar. Wij weigeren tuig als jij in leven te houden." Ik pleeg dan zelfmoord, en ga dan niet alleen. NB: Ik heb dan ook geen keus, want het is überhaupt een groot wonder dat ik nog leef, met mijn geruïneerde gezondheid. Zou ik kunnen werken dan deed ik dit om dit smerige land maar te kunnen verlaten - immers, met mijn diplomaas en vaardigheden en kennis behoort overal plaats voor me te zijn. Behalve in Nederland, waar ik de Autoriteiten heb verteld dat het slecht is om het onderwijs te ruïneren en slecht is om drugs te handelen, en dat mag hier niet en wordt zo mogelijk met de dood bestraft, maar wel in het geniep, via een schrijftafel, altijd met een hoogst schijnheilig gezicht, en uit naam van de hoogste idealen, door de meest evidente schoften, uitvreters, nietskunners, en publieksbespelers.
 
Het beste,
 
Maarten.

---------------------------------------
Maarten Maartensz. Homepage:
https://maartensz.org
---------------------------------------
 


 

 

Nedernieuws 30 augustus 2004