\ 

Nederlog

 

20 augustus 2009

 

Korte nieuwspuntjes


Het blijft geheel niet overhouden met de ME, mede vanwege de warmte vermoed ik, want ik had die ervaring eerder met warmte, dus ik beperk me tot wat korte nieuwspuntjes

1. BN'er 1 van 10 miljoen: mr.dr. Dales
2.
Prominent 2 van 10 miljoen: dr. Tariq Ramadan
3.
De zegeningen van Cohen en Asscher (David en Abraham)
4. Even more "Truth" about Amsterdam

1. BN'er 1 van 10 miljoen: mr.dr. Dales

Mr.dr. Ger Dales is dol op trafo's, homo's, drugshandelaars en het vergassen van Amsterdamse invaliden die tegen drugshandel protesteren - en nee: Protesteren heeft geen zin, want Job Cohen en drs. De Jong, samen met het gehele bestuur van de stad Amsterdam sinds 21 jaar, zijn het volkomen eens dat alles dat op mijn site staat over de Amsterdamse drugscorruptie geheel waar is.

Ik had het eerder over hem in Nederlog, en het is alweer een Amsterdamse Otto Ohlendorf, maar dan met minstens drie verschillen, die allemaal in het grote voordeel van de trafo- en mafia-maat Dales zijn:

Ik weet dit omdat de mr.dr. eergisteren in Met het oog op morgen te horen was, vuur spuwend over Amsterdamse gemeenteraadsleden die de euvele moed hadden gehad iets te zeggen als ik eind vorig jaar deed, en dat overigens - het is goed te weten voor deze arme gemeenteraadskleden - VOLLEDIG ONDERSCHREVEN door de miljardenfraudeur Cohen en alle wethouders van Amsterdam.

Zij moeten ook onder ede getuigen voor de commissie die de metrofraude van Cohen, Dales en B&W van Amsterdam sinds 2002 boven tafel zou moeten krijgen, en eens onder ede herhalen wat zij enkele dagen geleden tegen journalisten zeiden, vindt de mr.dr., alsof het vanzelf spreekt dat de opgelichten zich zouden moeten laten verhoren alsof zij de oplichters zijn, door deze hondsbrutale mafia-figuur, die de Nederlanders reeds meer dan een miljard ontstolen heeft, als hij geen volkomen debiele gek is, wat hij niet is.

Het probleem voor deze gemeenteraadsleden - die zich achter mijn brede rug kunnen verschijnen, althans zolang ik nog niet omgelegd ben vanwege mijn proza en mijn moed, in deze heilstad van en voor de drugsmafia, de drugscorrupte burgemeesters en wethouders, de Tokkies, en alle PvdAkaderleden, die altijd professor in de kulkunde kunnen worden aan de UvA, voor, tijdens of na hun burocratische carriere, en dat ook honderd- tot duizendvoudig zijn (*) - is dat ze allemaal kunnen weten dat Neerland een land van klassejustitie is:

Marokkaanse pubers worden hier bij voorkeur naar concentratiekampen gestuurd om Onze Leefbare Mores te leren, maar corrupte schoften die de gemeenschap persoonlijk en voor miljarden tillen worden veroordeeld tot ... 25,000 euro boete, niet persoonlijk te betalen van hun geheime miljoenen-rekeningen op de Cayman Islands, maar uiteindelijk door de aandeelhouders in hun corrupte bedrijven.

Dat is Neerlands Recht in de Neerlandse praktijk sinds dekaden, en mr.dr. Dales kent de geschiedenis van dr. Bram Peper, ongetwijfeld een persoonlijk vriend van hem, die vanwege de pijn die hij leed omdat enkelingen de waarheid over de bonnetjesaffaire en de Peperse corruptie in Rotterdam spraken, zomaar meer dan 1 miljoen toegestopt kreeg uit de belastingpotten, vanwege zijn Grote Lijden.

Wel... mr.dr. Dales wil dat ook, ongetwijfeld, en met zijn vele studievrienden die rechters, advocaten of officieren van justitie zijn (allemaal drugscorrupt volgens geldend Nederlands en internationaal recht, en allemaal misdadigers, want wie betaald wordt om de wet te handhaven en dat niet doet is een misdadiger, en daarbij één van veel smeriger soort dan de gemiddelde gewone crimineel) acht ikzelf de kans dat hij over een paar jaar minstens een paar miljoen erbij heeft, deze keer zogenaamd "legaal", via zijn eigen vrienden en partijkameraden bij de Neerlandse rechtbanken, groter dan 1/2, want Neerland is zo, al sinds dekaden. Ons Trots Volk Wil Dat.

En het ging precies zo met de bewezen PvdA-bestuurschoft Peper.

2. Prominent 2 van 10 miljoen: dr. Tariq Ramadan

Ik vermoed dat het net zo ging met de Denker - "Moslimfilosoof" schrijft de NRC, wat zoiets is als "Gristenwijsgeer" - en in feite zou het mij niet verbazen als ook dit gewoon een opzetje was van en zijn Rotterdamse PvdA-kameraden in bestuur en burokratie (als wethouder Rik Grashof, die - anders dan de Rotterdamse bevolking - de miljoenen schadevergoeding voor Tariq de Integere Denker wegwuifde als "da's helemaal niet relevant" op de radio).

In ieder geval zijn de redenen van Ramadan's heenzending als Gemeenschaps-Integrator, Multi-Kulti Wonderboy, en professor van de Erasmus-universiteit volkomen belachelijk in een rechtsstaat, dus uitstekende gronden voor een grote vordering, in alle Ramadanse integriteit, natuurlijk.

Maar misschien ben ik te cynisch, en ligt het niet aan die integere Tariq zelf, maar is het gewoon een ideetje van die buitengewoon integere Grashof:

"Pssst. Pssst! Tariq! Even geheel onder ons, joh: Wel eens van Peper gehoord? Wel eens overwogen dat het gemiddeld IQ van een Rotterdams gemeenteraadslid geheel gelijkwaardig is met dat van een BLO'er in 1962? Goed dan: My friend, you and I can earn millions if only you listen closely."

Zoiets dus.

Hoe het zij: De Moslim-filosoof Tariq De Integere Ramadan is voor de rest van zijn leven superwelverzorgd binnen, als hij zijn kaarten aangereikt door wethouder Grashof en mijn grage beul Aboutaleb - de man voor wiens carriere mijn ouders en grootouders in het verzet zaten in de Tweede Wereldoorlog, naar u begrijpt, om welke reden (vermoed ik) hij inderdaad de authentieke rotkop van een Marokkaanse slager of beul heeft - met het minste talent laat spelen door een integere advocaat van één van de firma's Moskovic.

3. De zegeningen van Cohen en Asscher (David en Abraham)

Ik heb wel eens eerder geschreven over de voorvaderen van Job en Lodewijk, of those ilks, met geheel gelijke moraliteit en integriteit, en het is wat moeilijk - neem ik aan - voor de meeste Neerlanders die niet mijn doortimmerde Amsterdamse verzetsachtergrond hebben dat echt goed te begrijpen.

Hier is dan Frits Abrahams, die in Denemarken vakantie houdt, daar musea bezoekt, en in de NRC van heden wat relevante feitjes memoreert die direkt te maken hebben met de zegenrijke, integere, morele, heldhaftige, vastberaden en barmhartige Amsterdamse bestuurlijke prominenten van weleer Cohen en Asscher (David en Abraham), nu opgevolgd door hun gelijkwaardig begaafd nageslacht in Ons Aller Amsterdam:

Op een landkaart staat aangegeven hoeveel Joodse slachtoffers er in allerlei Europese landen vielen. Een greep: Nederland 102.000. Belgié 28.158, Frankrijk 76.134, Duitsland 160.000, Oostenrijk 65.459, Italie 6513, Noorwegen 758, Denemarken 116.

Ziet u dat Nederland Spreekt Een Woordje Mee in Ons Aller Europa? Zelfs Duitsland hebben Wij bijna verslagen, in De Tweede Wereldoorlog, zoals u ziet - en dat danken Wij Nederlanders vooral aan de heren Cohen en Asscher (David en Abraham), want die hielpen organiseren dat iedere Amsterdamse Jood (**) zichzelf aangaf als van inferieur ras bij de Bevolkingsregisters, en keurig fatsoenlijk, en - PvdA-ideaal! - "geheel van deze tijd" met een Davidster gingen lopen, opdat hij of zij maar duidelijk herkenbaar was als minderwaardig.

Zie verder mijn Reprise: Nederland drugsheilstaat en ME in Amsterdam voor wat achtergronden over het doen en laten van David's en Abraham's trots nageslacht, en Heldhaftig Krisisberaad in Kabinet van Burgemeester Cohen voor de compos mentis van dat zo nobele, zo integere, zo eerlijke, ook al zo graag vergassende nageslacht, ook vergeleken met dat van mij in mijn Herderlijk schrijven aan Amsterdamse burofascisten.

4. Even more "Truth" about Amsterdam(n)

En dan zijn daar tenslotte de frisse jonge reclame-jongens van BigShots, die nu een heuse website opgericht hebben om zichzelf, zichzelf, en toeristisch Amsterdam zoals vertegenwoordigd door Heer van Wijk, op te stuwen in de vaart der volkeren.

Naar mijn site verwijzen ze niet (ik doe het anders, zoals u ziet), hoewel ze daar heel wel van weten - maar ik geef toe dat het niet makkelijk is het met mij oneens te zijn in een publieke discussie.

Later meer over een en ander, en hier alleen nog een kleine plug voor de jongens (die mijn kleinkinderen konden zijn als ik van drs. Ed van Thijn het recht had gehad mij voort te kunnen planten in Amsterdam, wat iedere debiel met een IQ van 75 heeft, In Onze Rechtsstaat,want voor zo iemand staan er in Amsterdam 35 hulpverleners p.p. gereed, met gemeentesubsidie en woest enthousiaste burgemeesterlijke steun, al zie ik er - vreemd genoeg, maar ik ben (doodzonde in Onze Rechtsstaat!) "niet normaal" - nauwelijks ouder dan zij uit, als ik het weinige grijs in mijn haar camoufleer):

Ik heb enkele van filmpjes die zij aanbieden bekeken, en het viel me niet mee, al zal dat aan mijn smaak, leeftijd, beschavingsgraad en intelligentie liggen, maar drie of vier dingen zijn de moeite waard te noemen - en u vindt ze onder "Video" op deze aan De Waarheid (Over Amsterdam) gewijde site:

 • Bill’s response to our Video: Dit is meer O'Reilly, die een handige prater en propagandist voor conservatief Amerika is, die schromelijk overdrijft inzake de gevaren van het gebruik van drugs in Amsterdam, maar niet werkelijk ingaat op de werkelijke miljardencorruptie van Amsterdam's burgemeesters, wethouders, burocraten, mafiamaten, project-ontwikkelaars, vastgoedhandelaren en zo meer. Het is deze corruptie waar ik het over heb, en als Bill O'Reilly het daarover zou hebben met zijn

  • "Amsterdam is a cesspool of drugs corruption"

  dan had hij gelijk. (Maar ik denk dat het Bill zomin als de BigShots om de waarheid gaat: He and they are in business to score with political propaganda disguised as  infotainment for those they get paid by or support politically, zoals dan ook menschlich-allzumenschlich is).

  Hoe het zij: Voor een extreme Amerikaanse conservatief klinkt hij niet gek - maar hij is natuurlijk in de eerste plaats een door de wol geverfde propagandist voor de Amerikaanse Republican Party.
   

 • Bill O’s Dance Remix: Ik begrijp dit niet zo goed van the boys at Bigshots, want dit is vooral moderne dance (modieus kronkelende mensen, op gruwelijke stampmuziek voor zeer debiele of toondove oortjes, maar ik ben oud en heb smaak, ook in muziek) gegroepeerd rondom een kennelijke mannelijke travestiet die door Amsterdam banjert en danst, en hier, en daar, in handstand, en door rokoplichting, zijn geslachtsdelen toont aan het Amsterdams publiek, of anders misschien, zoals Ronald Pasterk's Eigen Vrienden in de Gay Pride Parade of Amsterdam sinds jaren, een worst van 30 centimeter, natuurlijk bij wijze van schalks grapje, in de Echt Neerlandse Paul de Leeuw en VPRO-traditie:

  "Hoepla! MOET kunnen! MOET mogen, jongens! Homo- en trafo-bevrijding a la Asscher en Cohen! Geheel Van Deze Tijd! Dit is Een Vrij Land! En als het je niet bevalt, dan sodemieter je met je kleuters en je maffe puriteins-preutse hersentjes maar naar het buitenland, want Wij Hebben Normen En Waarden Geleerd Van Papa Paul, nietwaar."

  Hoe het zij.... het lijkt me gefundenes Fressen voor slimme Republikeinse video-propagandaboys in de Joe Es of EE (de lokale ShitBogs, zeg maar) om Republikeinse Amerikaanse kiezers te laten zien hoe gruwelijk verziekt Amsterdam is, naar hun normen dan. (***)
 • Wat ikzelf wel leuk vond, en vond via de site van de reclame-jongens die zogenaamd bezorgd over De Waarheid waren
   
  • YouTube - Americans are NOT stupid - WITH SUBTITLES
  • YouTube - British are also NOT stupid - WITH SUBTITLES
  • YouTube - Germans are also NOT stupid - WITH SUBTITLES

  Dit ondersteunt alles dat ik ooit schreef over de talenten van mijn gemiddelde medemens, en de meerderheid der kiezers in - zo heet dat - Alle Beschaafde Westerse Naties.

  Het enige verschil is dat het nog aanzienlijk erger is dan ik dacht.

  Hoe het zij: DIT zijn drie alleraardigste videoos, van ik weet niet wie, maar wel iemand die weinig anders lijkt te kijken naar zijn of haar gemiddelde medemensen dan ik - en ja, lezer(es): Echt veel kunnen ze er ook niet aan doen, maar moeten dergelijke mensen - homini van de sapiens sapiens soort, nietwaar - in dommocratische meerderheid beslissen wie er werkelijk geschikt is om de wereld, de natie of Europa te regeren?

  Ik zeg nee, maar zoals u misschien weet ben ik zowel een fascist en een terrorist, als buitengewoon elitair, hoogmoedig en arrogant.


P.S. Als u vindt dat ik "wel wat overdrijf" over mijn gemiddelde medemensen moet u echt die drie YouTube filmpjes bekijken - en het punt is niet dat er ongetwijfeld geselecteerd is, als wel de totale (en onbeschaamde!) stompzinnigheid en onwetendheid die probleemloos voor de camera's gehaald kan worden, gegeven dat vrijwel iedereen die in beeld verschijnt tot zijn of haar 18e levensjaar schoolgegaan heeft, minstens.

(*) Wist u dat de ethische beroepspooier prof.dr. Frans Jacobs tegenwoordig maar liefst 103 gelijkwaardige medewerkers en eertijds wijdbeens voor hem liggende medewerksters heeft bij de subfaculteit voor wijsbegeerte van de UvA? Van wie u ongetwijfeld nog nooit gehoord hebt, en die vrijwel allenaal geen fractie van een procent gepubliceerd hebben vergeleken met mij, maar allemaal 50.000 tot 150.000 euro per jaar kosten aan de Nederlandse en Amsterdamse belastingbetaler, omdat zij allemaal respectvol en integer heten te zijn, en overigens stukken dommer en laffer, maar ook veel gewetenlozer, valser, en smeriger zijn dan ik?

Het is toch echt zo, en u kunt het zelf natellen op de UvA-site: Daarvoor betaalt u belasting, opdat Duits RAF-bewonderaars hier in Amsterdam op uw kosten hun menselijke integriteit kunnen beleven a la de ethicus prof.dr. Frans Jacobs:

"Die voldoende krijgt ze op de koop toe, als ze mij eerst neemt. Maar als ze niets van me wil weten, ben ik onomkoopbaar. Hoe maak ik dat haar duidelijk?"

"Ik kan me best in de psyche van die lustmoordenaars indenken: zoiets fraais doet pijn aan je ogen, je kunt het maar het beste kapotgooien."

Begrijpt u wel? Nee? Vaders van Neerland! Zend uw dochters naar prof.dr. Frans Jacobs opdat zij middels slechts één of twee integere spreidstandjes zelf integer professor of minstens lector in De Ethiek Van Het Feminisme mogen worden!

(**) Niet iedereen deed dat, en er waren er die er onderuit probeerde te komen, maar het is misschien relevant op te merken dat de meeste goede vrienden van mijn vader (i) communisten waren (ii) voormalige verzetslieden waren en (iii) de oorlog overleefd hadden omdat ze weigerden zichzelf als "Jood" aan te geven, omdat ze dat geloof niet hadden en (iv) Goebbel's rassenwaanzin - de Neurenberger wetten - afwezen als dat: racistische waanzin.

Minstens twee van genoemden overleefden ook Duitse concentratiekampen, waarheen ze gestuurd werden vanwege hun communistische verzetsactiviteiten, en niet vanwege hun vermeende raciale identiteit, die ze immers geweigerd hadden aan te geven bij de bezetter, hoewel prof. Cohen en prof. Asscher daar toch zéér op aangedrongen hadden, vast héél integer, volgens zichzelf.

't Is maar een weet, al geef ik toe dat mijn familie-achtergrond "niet normaal" is.

(***) En als psycholoog zeg ik dat een genitalia-flasher gewoon gestoord is, en dat ik inderdaad niet zou willen dat mijn opgroeiende kinderen blootgesteld worden aan zo'n grage minstens neurotische Paul-de-Leeuw-genitalia-flasher. (Maar ja: ik heb er alleen maar voor gestudeerd, moet u bedenken, in excuus, voor mijn brutaliteit).

Maarten Maartensz

        home - index - top -