-Issue extra de luxe

 
 

     Nederlog        

 

18 februari 2009

 

Nederlog -Issue extra de luxe

crisis-economie

"Wij Moeten Allemaal Ons Beste Beentje Voorzetten!"
  JP de HP die MP is

Als verantwoordelijk Nederlands burger volg ik de aanwijzing van de eerster aller Neerlanders (na Hare Majesteit) uiteraard onmiddellijk op en vandaar deze selectie van passend proza.

Hm... eigenlijk - had u wellicht al begrepen - is dit gewoon een lijstje links naar de stukken die ik aan het eind ervan rechtsonder gelinkt heb als "crisis-economie", maar hier zijn ze dan, ter informatie of pro memorie: 1.

Want

"Wij Moeten Allemaal Ons Beste Beentje Voorzetten!"

sprak onze zo vaak zo bevlógen JP de HP die MP is, en ik deed mijn best, zoals u ziet, en ik hoop dat het nog veel deugd mag doen.

Het spijt mij echter wel dat niets van het bovenstaande tot de dag van gisteren in overeenstemming was met het CPB, de regering of de Tweede Kamer.

Maar ja, u moet maar denken: zij worden er eerlijk voor betaald om het bij het verkeerde eind te hebben, want Nederland is een rechtvaardig land.

En het bovenstaande is in ieder geval een handzaam overzichtje.

crisis-economie


P.S. 10 maart 2009 en later: Een en andere één week naar voren uitgebreid (vanaf het eerdere begin op 8 september 2008), en wel omdat de bestanden van begin september heel relevant zijn voor adequaat begrip van de en de mogelijkheden daarvan en bijgewerkt zoals uit bovenstaande lijst blijkt.

Maarten Maartensz

        home - index - top -