Nederlog        

 

25 augustus 2007

                                                                 

ME in Amsterdam gelinealiseerd

 


Er is nu een begin van een linealisering van ME in Amsterdam, ingediend in 1995 en 1997 bij de gemeente Amsterdam en bij de Universiteit van Amsterdam (en eerder) en op mijn site sinds 1996 (maar al zes jaar geheel "onvindbaar" voor - zeggen ze, of zeggen hun voorliegers - officier van justitie Meulenberg en advocaat-generaal Myer e.v.a.)

Het is nu gelinealiseerd, wat zoveel wil zeggen als dat het van begin tot eind kan doorlopen worden middels pijlenknoppen, en wat is  geherformatteerd. En - o joyeuze tijding - een en ander is nu voorzien van mijn CV, want "dat moet van B&W".

De tekst is nog geheel dezelfde als van 1996, dus dezelfde als van mijn vorderingen, afgezien van evidente latere commentaren.

Ik wens u veel leesplezier, al is het géén vrolijk verhaal, en ook geen verhaal waar de Nederlander of de Amsterdammer trots op kan zijn - hoewel, je weet nooit.

En trouwens... in dit land van Normen en Waarden, van Vechters Tegen Het Terrorisme, mag ik wel opmerken dat zo ongeveer alles van mijn site ( > 200 MB tekst tegenwoordig) in filosofie en logika door Google wel 1, 2 of 3 punten toegekend krijgt, wat voor dat soort materiaal nogal zeldzaam is, en dat mijn Machiavelli-sectie aan een Schotse unversiteit werd of wordt gebruikt, mijn Leibniz-sectie aan een Japanse idem, en delen van mijn computing sectie gemirrored worden... maar dat ME in Amsterdam, in de Neerlanderthaalse heilstaat van Brink, Brood, Hazes en Karremans niet schijnt te bestaan voor enig Nederlander.

Moedig hoor, landgenoten!


P.S. Er moet nog het e.e.a. aan gebeuren aan de herformattering, maar het meeste is wel gedaan.

Maarten Maartensz

 

        home - index - top -