Nederlog        

 

28 juni 2006

                                                                 

Naar Somalisch Recht

 

 

Het zou goed zijn als "Somalisch Recht" een staande Nederlandse uitdrukking wordt, voor regerings- of kamer-besluiten die evident absurd, onrechtvaardig, of onrechtmatig zijn, maar toch ingevoerd worden omdat ze de belangen van de Nederlandse ambtelijke, politieke, of drugsélite dienen.

Ayaan Hirsi "Ali" krijgt een Nederlands paspoort op basis van leugens hier, leugens daar, leugens voor camera's, leugens tegen journalisten, leugens in de Kamer, leugens erbuiten, leugens overal, terwijl vrijwel geen legitieme vluchteling een Nederlands paspoort krijgt, hoevaak ook bewijsbaar verkracht of gemarteld, en zeker niet als ze, op de vlucht voor martelende beulen, gezeten voor Nederlandse ambtenaren van het soort en niveau van Nawijn, betrapt worden op enige leugen - maar voor Ayaan Hirsi "Ali" is het in Onze Democratische Nederlandse Rechtsstaat allemaal héél anders, omdat ze, in de woorden van Jozias

een lid van de Tweede Kamer en ook nog Ayaan, één van ons

is en dus - volgens Kamermeerderheid van beroeps-leugenaars, carrièremakers, en onbekwame uitvreters: "pikant dat 'dus', nietwaar, lezer?" - heeft Ayaan rècht op een Nederlands paspoort, en iedere àndere vluchteling, die niet "een lid van de Tweede Kamer en ook nog Ayaan, één van ons" is, heeft alleen maar het recht ófwel uitgeleverd te worden aan de beulen die hij of zij ontvluchtte, ófwel - mits gezegend met geluk! - voordat dit gebeurt vergast te worden in een Nederlandse gevangenis. Naar Somalisch Recht, omdat Ayaan's grootmoeder Willem III nog verwend heeft, ergens tussen 1840 en 1850, en zij zelf Nederlands Kamerlid is, en omdat Jozias van Aartsen zich door Ayaan's grootmoeder's kleindochter zo lekker verwend voelt - of hoe het ook precies zat en zit, wat er ook alweer helemaal niet toe doet, naar Somalisch Recht.

Want naar Somalisch Recht is in Nederland aan een Kamerlid toegestaan wat geen enkel ander Nederlander of niet-Nederlander is toegestaan, in Onze Democratische Rechtsstaat, met grondwettelijke gelijkwaardigheid voor iedereen, van drugshandelaars, topvoetballers en volkszangers tot kamerleden.

Het is immers een uitdrukking die véél van toepassing is in Nederland, en véél verklaart - en dat op een manier die veel sprekender, veel duidelijker, veel eerlijker, en veel juister is dan alle leugens van alle Nederlandse Kamerleden en ministers bij elkaar. Bovendien geeft het heel goed aan waar 'm de kneep zit als het Nederlands recht verkracht wordt: Omdat het verkrachtende Somalisch recht zo voordelig is voor de Nederlandse ambtelijke, politieke, of drugsélite. 

Waarom "verdienen" de opperboekhouders van voormalige publieke nutsbedrijven uit gemeenschapsgelden diverse miljoenen per jaar (in guldens)? Wel Nederlanders, dat is welbeschouwd héél eenvoudig: Uitvreters van de Nuon, van de Essent, van de Thuiszorg, van overal waar publieke gelden besteed worden aan publieke doelen, en uitgevreten, bedrogen, opgelicht, en geparasiteerd en gestolen kan worden op gemeenschapskosten krijgen hun 300.000 tot 800.000 of meer euros per jaar vanwege Somalisch Recht. En de Kamer wil dat zo! (Want de Kamerleden verwachten binnenkort zelf op zo'n stelend publiek uitvreterskussen te kunnen gaan zitten, à la Frank de Grave en Rogier van Boxtel c.s. Twee miljoen guldens per jaar voor wat eenvoudig boekhouden is geen kippestront, immers!)

Waarom wordt er in Nederland, ten bate van honderden levensgevaarlijke drugs-mafiosi, met hulp van Donner, Balkenende, Zalm en Verdonk c.s. jaarlijks minstens 50 miljard euros aan illegale drugs illegaal omgezet - waarvan, mits gelegaliseerd, in enkele jaren de totale staatsschuld afgelost zou kunnen worden - terwijl een Donner liegend en bedriegend staat te paraderen dat hij een deugdheld is vanwege het handhaven van het gedoogbeleid waarmee de Nederlands drugsmafia bulkend rijk is geworden? Dat is alles geheel en voorbeeldig naar Somalisch Recht, o Nederlanders! En de Kamer wil dat zo! (Want de vele Kamerleden à la Oudkerk snuiven, hoereren en stelen er graag bij, via de mafia. Hun grootvaders hielpen al honderdduizend Nederlandse joden vinden en vergassen, zodat het hun zelf niet zou gebeuren, dus u begrijpt dat ze een genetische aanleg, een dispositie, een lust, een behoefte hebben in het snuiven, hoereren en stelen op gemeenschapskosten.)

Waarom zijn de universiteiten, de VWOs, de MBOs, de LBOs, de lagere scholen, kortom: het gehele Nederlandse onderwijs, systematisch kapotgemaakt en overgeleverd aan een stelletje bedriegende en liegende onderwijsmanagers? Dat gebeurde alles geheel naar Somalisch Recht, o Nederlanders! En de Kamer wil dat zo! (Want Kamerleden hebben belang bij gedebiliseerd kiesvee, en zijn in grote meerderheid veel te dom voor welk écht wetenschappelijk onderwijs ook, dus het interesseert ze ook niet: "dat is allemaal élitair gedoe", o kiezer!)

Waarom staan alle ambtenaren, alle AH-bedriegers en alle bouwfraude-hoerenlopers-van-belastinggeld boven de Nederlandse wet, in de feitelijke Nederlandse wettelijke praktijk? Da's vanwege operatief Somalisch recht, o dom Nederlands volk: Zou het ànders zijn dan zouden jullie bovenbazen, jullie vertegenwoordigers, jullie voorliegers minder snel minder bulkend rijk kunnen worden op jullie kosten, of andere voordeeltjes - gratis een frisse neus, gratis een dure hoer, gratis vakanties - mislopen!

Hier is artikel 1 van de grondwet:

Art 1: Allen die zich in Nederland bevinden worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.

Ik stel voor daar een kwalificatie aan toe te voegen:

Art 1: Allen die zich in Nederland bevinden worden in gelijke gevallen gelijk behandeld .... behalve waar dit voordelig is voor Kamerleden, voor ministers, voor drugshandelaars, voor nutsbedrijfbestuurders, voor ambtelijke onderwijsmanagers, of - Pikmeer! - voor willekeurige corrupte ambtenaren, want die staan allemaal in Nederland, als erkende publieke dienaren, naar erkend geldend Somalisch Recht, geheel en al boven de wet als de wet in tegenspraak is met hun  belangen, hun inkomens, hun noden of hun lusten.

En dàt is nou Nederlandse democratie in de praktijk: De Übermenschen van het bestuur is toegestaan wat de Untermenschen die ze mogen verkiezen en moeten betalen is verboden. Alles naar Somalisch Recht! Met zegen en goedkeuring van Donner, Zalm, Verdonk, Van Aartsen, Verhagen, Rutte, Bos etcetera!

Maarten Maartensz

 

        home - index - top -