Nederlog        

 

1 oktober 2007

                                                                 

"Grievend en/of beledigend"

 

 

Regelmatige lezers van mijn site weten dat ik mij

"Grievend en/of beledigend heb(t) uitgelaten..."

tegen ambtenaren of bestuurders van de Gemeente Amsterdam en/of de Universiteit van Amsterdam

"... en daarom gaan we niet op u in"

aldus

... overigens altijd zonder te verklaren wie zich beledigd voelde, en waardoor dat was ....

om welke reden alle genoemen (en vele andere aangesprokenen) het veel moreler, ethischer, rechtmatiger, en naar Neerlandse Normen En Waarden (en mores) om mijn invalide persoon te laten vergassen door een harddrugshandelende zoon van een NSB'er; met moord te laten bedreigen door inpandig met drs. Ed van Thijn's toestemming + handtekening gevestigde harddrugshandelaren; en herhaaldelijk van de UvA te gooien

 "vanwege uw uitgesproken gedachten, ondanks de ernst van uw ziekte".

En zo overkwam mij nòg het één en ander aan Neerlands medemenselijks in het Amsterdamse, dat kennelijk vanzèlf spreekt in een stad

"bestuurd uit naam van De Idealen Van De Februaristaking"

dat u desgewenst allemaal na kunt lezen in ME in Amsterdam, bijvoorbeeld in mijn CV. (Zie ook: CV-secties, want dat geeft wat overzicht en perspectief.)

Hoe het zij, mijn taalgebruik is  héééééél vreselijk volgens alle genoemden, en een meer dan voldoende reden voor wat mij overkwam in Amsterdam, en voor burgemeesters, wethouders, rechters, officieren van justitie, ombudsmannen, politie-commisarissen, en talloos veel Amsterdamse ambtenaren (universitair en gemeentelijk) - waaronder ongetwijfeld, blijkt, mr. Krol (UvA) en Leon-Einstein Edelaar (Gemeente A'damn) - en geheel Hollandse moraal, menselijkheid, en wettelijkheid, en ook naar vigerend Neerlands Recht, om mijn klachten over mijn geschonden mensenrechten en grondrechten niet te beantwoorden.

Dan had ik maar wat voorbeeldiger moeten kruipen, nietwaar.

Ik vond het daarom aardig en leerzaam om vandaag het volgende overzichtje van verheffend proza te vinden, op een site met redelijk wat zinnige artikelen van één pen (of toetsenbord), namelijk van Pamela Hemelrijk (mij overigens alleen oppervlakkig bekend van de site van Theo van Gogh, maar kennelijk een geslaagd Neder-journaliste).

De copyright-attributies zijn waarschijnlijk van de hand van Pamela, net als de incidentele vetgezette geïtaliseerde uitvergroting:

“Vogelaar, jij vuile kale nepminister, ik hoop dat je zo snel mogelijk AIDS krijgt”.
(Copyright: Matty Verkamman)

“Wat zou het fijn zijn als dat PvdA-vulgus van u ook meteen in die grafkelder had kunnen worden opgeborgen”.
(Copyright: Frits Abrahams)

“Mevrouw Vogelaar, u bent een leugenaar, een ophitser, een minderwaardig mens, een Eichmann en een extremist, en u probeert op dezelfde manier stemmen te winnen als de NSB.” (Copyright: Marcel van Dam)

“Oorlogsmisdaden heeft mevrouw Vogelaar nog niet begaan, maar dat is slechts een kwestie van tijd”.
(Copyright: Roel van Duijn)

“PvdA, breek met deze charlatan van een Vogelaar, die uw partij heeft gekaapt voor haar eigen agenda.”
(Copyright Paul Rosenmöller)

“Vogelaar heeft al haar stokpaardjes nog een aangelengd tot een onwelriekende cocktail. Daarmee maakt zij duidelijk dat we met een wildplasser van doen hebben, iemand wiens blaas zo zwaar onder druk is komen te staan met de residuen van haar troebele geest dat alleen wild om zich heen plassen nog verlichting kan bieden.”
(Copyright: Willem Breedveld) 

“Narcisten als mevrouw Vogelaar kunnen maatschappelijk best goed functioneren. Bij Milosevic zie je dat ook. Daar zijn psychologische analyses van gemaakt. Hitler, Stalin, wat zijn dat voor mensen? Ik denk wel dat Vogelaar daar binnen valt.” (Copyright: Drs. E. NETJES, psycholoog)

“Aan democratie heeft deze Madurodam-Mussolini van Wonen en Wijken een broertje dood. De PvdA is een partij van rioolratten”
(Copyright: Bart Tromp)

“Mevrouw Vogelaar is net zo provocerend als Reve. Die roept ook dat je zwarten moet doodknuppelen. Verder vertoont zij psychopatische trekjes. Dat wil zeggen dat ze heel handig mensen voor zich in kan nemen terwijl ze niet zo’n sterke gewetensfunctie heeft.”
(Copyright: Iki Halberstadt-Freud, psychotherapeute)

Dat is toch alles van een verbluffende pracht, nietwaar?

Waarin een klein land groot kan zijn!
 


P.S. Verklaringen? Fundamenten van Moraal.

P.P.S. 2 october 2007: Omdat ik eerder dergelijke ervaringen had - zie Mees Brains over de krankzinnig-debiele kop

Kansen liggen overal.
  De vraag is nu even: waar?

(antwoord: Nergens niet, dus waar vraag je om, o copywriter-randdebieltje?) -

is het waarschijnlijk nodig extra-duidelijk te vermelden dat ik ook wel begreep dat mevr. Hemelrijk allerlei citaten over Van Gogh en Fortuyn overschreef, en hun namen verving door "Vogelaar". Bij deze dus.

Zie verder Mijn aristocratisch aforistisch gemoed.

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail