Nederlog

 

2 juli 2009

 

Mijn Comité Van Aanbeveling


 

(Imprimatur van Chiel en Job en de Bestuursdienst)

Dit begin is vrije poëzie vanwege rheuma in mijn handen die ik aan boven en onderstaanden dank, die daar verduiveld veel plezier mee hebben en hadden:


Ofur ut maokuh fan sokkolao

Hier is een van mijn schier dodelijke, voor mij, inspiratiebronnen, de ongetwijfeld voorbeeldig  
goed gepensioneerde trotse partij-kameraad
van Liesbeth van der Horst, de en zéér grage vergaster van invaliden

Voorliegster van de harddrugsmafia

sprekend in de tijd van dra's Van der Horst's
aanstelling als Directeur van het Verzetsmuseum, net als twee andere van haar partijkameraden, collega's en gelijkwaardigen, mijn grage vergassers en beulen

Gemeentelijk hoofd Veiligheid mr. Sarruco spreekt

en hier is haar collega grage vergasser voor de Amsterdamse drugsmafia

Amsterdams gemeente-advocaat Lisser aan het woord

ongetwijfeld ook partijkameraad-PvdA.

Ik wil maar zeggen, aan dra. Liesbeth van de Horst, die namelijk (bij benadering) zo spreekt als geciteerd, en die mij verzekerd heeft met haar hand op haar linkse integere hart, mag ik aannemen, dat zij (in haar Amsterdams-PvdA-Vogelaar-ex-CPN-grachtengordel-sjiek)

chéén sokkolao ken maokuh

van mijn site.

"Hiervoor hebben uw vader, moeder en grootvader hun leven veil gehad!"

Wil ik maar zeggen.

Maar tot nu toe ... einde van de vrije poëzie, niet van de pijn .... linkte ik slechts parenthetisch, bevangen door enige lichte ironie, en - schande dat het nog kan, in Ons Trots Nederland - wat cynisme, en overigens vooral bewogen door zeer grote moeheid, zeer veel spierpijn, en door rheuma in mijn handen, die ik allemaal dank aan de boven gelinkten, hun burgemeester en aan de Amsterdamse drugsmafia sinds 1989 beschermd door B&W van Amsterdam, en daar al eenentwintig jaar geheel vrij is tot vergassen en terroriseren van invaliden, naast de dagelijkse drugshandel mede ten behioeve van de bankrekeningen van gemeentelijke bestuurders en bureaucraten.

Maar terzake - want Liesbeth van der Horst heeft aan de UvA geleerd, net als ik, dat iedereen weet dat waarheid niet bestaat, dat alle moraal geheel relatief is, en dat alle mensen gelijkwaardig zijn (behalve zij van zeker ras, die die identiteit dan ook niet hebben, tenzij dat uitkomt, en die in Amsterdam sinds 21 jaar de belangen van de harddrugsmafia uit naam van de idealen van de Februaristaking dienen), zodat een mens heel goed uitkijkt wat hij schrijft of zegt in Onze Nederlandse Rechtsstaat.

Het gaat vandaag dus met mij - leuk dat u het vraagt! - als gisteren, helaas, maar ik heb toch een paar kleine verbeteringen in de achtergrond van het topmenu van ME in Amsterdam gemaakt.

Verder heb ik op het moment geen energie en teveel pijn.

Dat verblijdt u wellicht niet, maar dat verblijdt Het Comité Van Aanbeveling méér dan ieder van hen en allen collectief ooit zullen kunnen uitdrukken, kan ik u verzekeren, en wel na gesproken te hebben met de genoemde - bleek ze te zijn, na ons gesprek - directrice van "Het Verzetsmuseum" maar liefst, uit haar verbale reactie, en natuurlijk altijd mits ik niet mysterieus kom te verdwijnen of overlijden, waar ikzelf zeer serieus rekening mee moet houden.

Welk Comité Van Aanbeveling verblijdt zich zo bijzonder op dit alles, mijn site, mijn persoon, en mijn begaafdheid, achtergrond en persoonlijke bijzonderheid ook?

De volgende allereminentste eminenten onder eminente Nederlanders én wereldburgers, van alle tijden en plaatsen ook, namelijk Onze Nederlandse voorgangers, bestuurders, denkers, moralisten, theologen, hoogst integere Multatuli-kenners, voorbeeldig geheim agenten ook, heuse buitengewoon integere prinsengrootvaders, nobele morele vakbondsbonzen, uiterst karaktervolle generaals, de top van Onze Nederlandse toppie-intellectuelen, en overig wat grage trouwe politiek correcte harlekijnen van de media van Ons Trots Volk, veelgetrainde publiekshoeren, waaronder diverse universele genie"en tot het diepst van hun hart mede geïnspireerd door een waarachtighe persoonlijke hoogst integere bijzonder diepdoorleefde band met Waarachtige Verzetsstrijders (van weleer, dus - nu en hier even - niet hun aller vriendin, de Nederdenker Van Wereldformaat, juffrouw Ali a.k.a. la pucelle, waarvan het me verbaast dat Zij, Groot Verzetsstrijdster En Denkser, niet tussen Haar Gelijkwaardigen prijkt:


 Leden van het Comité van Aanbeveling.

 
 
Prof. dr. I.B.H. Abram
Hedy d'Ancona
prof.dr. J.C.H. Blom
Prof.dr. Th.C. van Boven
Prof.mr. L.J. Brinkhorst
prof. mr. C. Fasseur
prof.dr.mr. B. de Gaay Fortman
M.H.M.F. Gardeniers-Berendsen

P.H. Kooijmans
M. van der Stoel
D. Terpstra
Ed. van Thijn
Prof. H.J.L. Vonhoff
G.C. Wallis de Vries
G.J. Wolffensperger

R. Boekholt
Mies Bouhuys (overleden 30 juni 2008)
mr. D.E. Claassen
C.H. Evenhuis-van Essen
drs. H. Eversdijk
G.L.J. Huyser gen. b.d.
P.W. Kruseman

B.J. Mulder-Gemmeke R.M.W.O.
drs. W. van Norden
drs. R. Schoonveld
A.A. Verheij
H.A. van Wijnen

Marion Bloem
Jan Blokker
Willem Breedveld
Remco Campert


Dit zijn namelijk Mijn Medemensen, Mijn Gelijkwaardigen -

behalve dan in geld, want ik ben 410 euro per maand waard, maar goed: da's dus één van de dingen die Het Comité van Aanbeveling de regering vast snel in commissie snel zullen adviseren te veranderen, adviseer ik ze

- maar afgezien van die irrelevantie, volgens alle Leden van Het Comité, de Mannen en Vrouwen Deugdmensen van de aller-aller-grootste Nederlandse morele en intellectuele excellentie en van de meest schier Übermenschliche Antifascistiese Verzetsheroïsche Mentaliteit En Moraal (*), die u en mij binnenkort op deze site en te Straatsburg -

tenzij ik tussentijds kom te overlijden of verdwijnen voor die tijd, maar dan weet u waarom (er gaat veel geld om in illegale drugs in Amsterdam, en er wordt en is veel gemoord vanwege drugs in Amsterdam

- uit zullen gaan leggen waarom een evidente fascist en terrorist als ik, met mijn verachtelijke familie-achtergrond ook, drie keer van de Universiteit is verwijderd vanwege zijn uitgesproken ideeën; vergast mag worden; niet mag promoveren; zelfs nooit beantwoord mag worden door enig Amsterdams of Nederlands bestuurder en bureaucraat inzake zijn klachten of rechten; vijf keer met moord bedreigd mag worden - zeer geloofwaardig, met vechthonden en vuurwapens - door de harddrugshandelaren van hun lieve, geëerde, heldhaftige, vastberaden, barmhartige Ed. van Thijn, vergasser en harddrugshandelaar uit naam van de idealen van de Februaristaking.

Een deel van de achtergronden staat hier: ME in Amsterdam en de rest op mijn site.

Heren en dames ook, wat ik u mag bidden, in solidariteit met Ed ... licht Ons Volk voor waarom een man als ik niet in Amsterdam en niet in Nederland past, en verklaart Ons Volk Uw Normen En Waarden!

U mag het allemaal op mijn site doen, ongecensureerd ook, alléén voorzien van mijn eerlijke commentaren - en als u dat niet doet dan denk en zal ik zeggen dat u het, net als de Colleges van B&W van Amsterdam en de Colleges van Bestuur van de UvA, op mijn z.s.m. dood voorzien hebt. Si vous me permettez, en ook indien niet.

Morgen ga ik verder met ut maakuh fan sokkolao, als ik fit genoeg ben, tot genoegen van de Leden van Het Comité van Aanbeveling.

Mag ik de dames en heren Integere Leden Van Mijn Comit'e Van Aanbeveking ook nog wijzen op mijn fascistiese en terroristiese voorganger Voltaire

   "If we believe absurdities,         
    we shall commit atrocities."    

Dank!


Citaat van de dag met link van de dag:

"The disciple Kung-too said, "All are equally man, but some are great men, and some are little men; -- how is this?" Mencius replied, "Those wyho follow that part of themselves which is great are great men; those who follow that part which is little are little men. To the mind belongs the office of thinking. By thinking, it gets the right view of things; by neglecting to think, it fails to do this. Let a man first stand fast in the supremacy of his constitution, and the inferior part will not be able to take it from him. It is simply this which makes the great man." (Mencius, The Portable World Bible, ed. R.O. Ballou, From the works of Mencius, p. 525)

U ziet dat ook de fascist en terrorist Mencius het volkomen verkeerd zag volgens het universele genie Ed van Thijn en alle leden van Het Comité van Aanbeveling.

Alle mensen zijn gelijkwaardig en wie daar anders over denkt wordt in Amsterdam vergast en drie keer van de universiteit verwijderd, en heeft trouwens ook geen recht op een wasmachine (sinds 16 jaar) en geen bed (sinds 9 jaar) omdat de aanschaf daarvan verboden is door de opeenvolgende directie en ambtenaren van de DWI, die dat héél veel genoegen doet.

De directrice van het Verzetsmuseum ken hier allumaol dusj cheen sokkolao fan maokuh. Verbazen doet het me geheel niet, kan ik u verzekeren, maar dat leg ik een volgend keer uit, ook met fraaie fotoos van mevrouws diepdoorleefde hoogst integere verzetsheldinnen-gelaatstrekken-gelijkwaardigheid.

(*) Allen uitHet Comité van Aanbeveling zijn ook geheel gelijkwaardig, tot het vuil onder hun nagels, behalve dan alweer in geld, met Einstein en Von Neumann, zoals de Newton en Shakespeare gelijkwaardige Ed van Thijn de mensheid, de Amsterdammer, zijn Comité van Aanbeveling, heeft geleerd, uit naam van de idealen van de Februaristaking, en volgens het logisch schema dat ik overlaat aan het kukel van Liesbeth:

Alle mensen zijn gelijkwaardig.
Einstein in een mens.
Van Thijn is een mens.
Eichmann is een mens.
--------------------- ergo
        ???????

Dra. van der Horst heeft me ook verzekerd, in haar onnavolgbaar sjieke Neejdurlans

dat suh mein iekuu nooit gumeetuh hebbuh maor dat is nerrugus relefant foor is

Waarvan acte, edelachtbaren te Straatsburg! (Zij sprak van het hare en inderdaad is een hoog IQ plus eerlijkheid niet te verenigen in Nederland met eigen leven en welzijn. Vandaar alweer deze site, omdat ik hoog tijd vind dat ik - in de onovertreffelijke woorden van mijn grage vergasser brigadier Lammert Takens

maar op moet sodemieteren uit Nederland as het je hier dan niet bevalt.

en dat zéér graag wil, tot het risico voor die wens vermoord te worden, want ik heb daar een schadevergoeding voor mijn met zoveel genot door Ed van Thijn en zijn opvolgers volledig geruïneerde gezondheid.

Maarten Maartensz

        home - index - top - mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-+++