Nederlog        

 

16 september 2007

                                                                 

Happy Harry of the horny hands

 


Bijna drie weken geleden schreef ik over de geile Vice-Leider van de S.P. en koesterde deze wens:

Wat je dan hoopt is op een waarachtig stomend interview van een handige interviewster met de betrokken Jordaanse schoonheid - zeg

 "Where happy Harry's horny hands did not roam, just".

Wel... afgelopen vrijdag was er - begreep ik - een Groot Sen-Sa-Tio-Neel Interview in de Telegraaf, die ik niet lees vanwege overmaat van verstand, met MariŽlle van der Zwaan, een boze ex van de Vice-Leider van de Socialistische Partij, die gisteren ook te horen was in "Met 't oog op morgen" met haar bijzondere kennis over des Vice-Leiders driftleven.

MariŽlle bleek vooral verontwaardigd door Harry's socialistische mores -

 "van eenieder naar vermogen, voor eenieder naar behoefte",

voor wie niet voorgelicht is over Socialisme - inzake vrouwelijk vlees en vreemdgaanderij in den vreemde, en ook door de vele pogingen van de partijtop van de S.P. om Harry's onbedwingbare verlangens naar veel vrouwelijk vlees te smoren in de socialistische partij-doofpot.

Ze sprak dan ook, geheel terecht, over haar ex van

"zůůůů huichelachtig"

en hoopte met haar naar buiten treden als afgedankte bijzit van de Socialistische Vice-Leider hier wat tegen te doen, en kennelijk ook om het S.P.-vrouwvolk te waarschuwen voor Harry's sexueel socialisme en zijn socialistische persoonlijke integriteit.

En ze kwam ook met wat aardig nieuws over Harry, dat hem veel deugd zal doen. Sprekend van haar ervaringen met de vice-leider vermeldde ze schalks dat

"hij zit strak in het pak maar zijn ondergoed zit vol gaten"

wat aan mij verschijnt als een fraaie metafoor van zowel de moraliteit van Harry als de moraliteit van een succesvol politicus: Vervalste buitkenkant, verrotte binnenkant.

MariŽlle had na haar Telegraaf-interview

"taal noch teken"

vernomen van haar geile vice-ex, maar liet weten haar interviews, like a real woman scorn'd

"grŠŠŠg gedaan"

te hebben.

Ach ja.

Toch blijf ik hopen op een vilein en hitsig interview (plus foto, natuurlijk) met de, volgens vrouwenkenner Harry

"sen-sa-tio-nele"

Jordaneze, want het driftleven van de Groten der Aarde, ook als ze Vice-Leiders naar het Socialisme zijn, gaat hun - eventuele - kiezers ook aan, en niet alleen hun veelvuldig bedrogen bijzitten.

Hier zijn als afsluitende gedachtes twee meningen van respectievelijk Een Groot Socialist, ongewijfeld een Voorbeeld en Rol-Model van Vize-FŁhrer Harry en zijn ‹berfŁhrer Jan, en van een groot mensenkenner:

"There are no morals in politics; there is only expedience. A scoundrel may be of use to us just because he is a scoundrel."
   (V. I. Lenin)

"Politics, as the word is commonly understood, are nothing but corruptions."
   (Jonathan Swift, Thoughts on various subjects)

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail