Nederlog        

 

17 januari 2006

                                                                 

Gristendeugdzame haters van de haat

 

 

In november 2004, met het land in paniek na de moord op Theo van Gogh, kwam de fine fleur van Neerland's reclame-wereld bijeen, en besloot de aangeslagen Nederlandse natie te helpen. Het resultaat was een oranje kranten-pagina met daarop de kreet "Ik haat haat", die de Politiek Correcte Nederlander en/of bewonderaar van Balkenende dan voor z'n raam kon hangen, om het Nederlandse Volk kond te geven van z'n morele voortreffelijkheid en intellectuele achterlijkheid.

O, dat laatste moet ik vst uitleggen. Welnu dan:

Lieve lezer(es) van gemiddelde Neerlandse denkkracht en fatsoen!

Als u haters haat, dan volgt het logisch dat u zichzelf haat. (Ja, reclamemakers zijn geen logici. 't is wellicht ook wat moeilijk, en is ook geen voetbal.)

Als u haters z erg haat dat u ze, zoals nu de buitengewoon morele o zo buitengewoon hoogbegaafde CDA-fractie voorgesteld heeft, het land wilt uitzetten, het paspoort wilt ontnemen, op wilt sluiten, en - wie weet! - aan Onze Bondgenoot uitleveren voor heropvoeding in Guantanomo Bay e.o., dan volgt daar logisch uit dat u zelf het land moet worden uitgezet, het paspoort afgenomen, op moet worden gesloten, of eventueel uitgeleverd moet worden aan Onze Bondgenoten om Onze Westerse Mores te leren. 't Is niet anders, tenzij u de logica af wilt schaffen, samen met de CDA-fractie. ("God is n en toch drie. Wij haten haat.")

Wie er meer van wil weten leze mijn Nedernieuws van 16 november 2004. Het stukje - ik was (en ben) nogal verontwaardigd over zulke mateloos stupide hypocriete politiek correcte valsistische  deugdzaamheid - heet De haat van de haat in Neerlanderthali en ik wens u er veel lering en vermaak mee.

En als u eenmaal daar bent aangeland kunt u wellicht meteen een niet zo hl slechte geschiedenis van een land in paniek lezen, geschreven in die roerige tijd door n van de weinigen die het hoofd koel hield, en mijn meningen over Theo van Gogh doornemen, die ik persoonlijk gekend heb, in de Nedernieuwsen van november 2004. En iets over tolerantie en allochtonen tot u nemen, bijvoorbeeld.

Overigens, omdat ik het zo verachtelijk stupide en immoreel vind:

Welaan dan, leden van het CDA! Ik stel voor om te beginnen met het ontnemen van paspoort en Nederlandse nationaliteit aan Donner en Verdonk, en aan de gehele CDA-fractie, als zelfbenoemde haters van de haat.

Het lijkt me ook geheel gn gek idee ze allemaal naar Zare te sturen, behalve de homofielen onder hen, want daarvoor is Iran geheel veilig en aangenaam, volgens Rita, en dat uitzetten te doen via de Haarlemmermeer (ik hoop dat de brandbeveiliging tegen die tijd een stuk beter is dan de gemeente Haarlemmermeer vreest) en met een enkele reis, en 32 Euro de man op zak, vanwege Onze Nederlandse Moraal, en omdat het in de genoemde landen volgens Rita o zo heel bijzonder veilig is, en ook lekker warm, en er zo heel weinig mis is met de mensenrechten, en er ook vast voorbeeldig weinig gehaat wordt.

U vindt dat een vreemd voorstel, lezer? Dan bent u zker geen oppassend gristelijk-deugdelijk braaf en moreel CDA-kamerlid. Ikzelf ben dat ook niet, en trek alleen maar zeer voor de hand liggende logische konklusies, en inderdaad: Ik houd niet van dergelijke domme Gristendeugdhelden, als ik dt tenminste nog mag schrijven van Piet Hein Donner, wat ik zeer betwijfel, omdat "niet houden van" niet zo heel erg ver van haten ligt in nogal wat gevallen, en er regelmatig een eufemisme voor is.

Binnenkort mag ook dt niet meer van Donner: Wie niet houdt van Nederland, of van Donner, of van Balkenende, of van het CDA: Paspoort weg, Nederlanderschap weg, land uit. Gristelijk. CDA. Deugdzaam. Wormen en Naarden. Ons Neerlands Gedachtengoed. "There are no good guys. There are no bad guys." Neerlandse moraal, volgens het CDA. Wat moet ik nog zeggen? Een gristendeugdelijke vloek:

Heeremensechristenzieligehemelsegoeiegenadigedeugdvanmeleven!

Maar goed - ls uw dochtertje van 4 dan verkracht en doodgemarteld wordt door een of andere gek of sadist (de Nederpolitie heeft het immers vl te druk met het beschermen van Nederpolitici tegen "Het Terrorisme") moet u vral niet de euvele moed hebben zoiets vreselijks, onmenselijks, beestachtigs en terroristisch in uw hoofd of hart te halen om deze persoon - God verhoede! - te ... haten, want dan gaat u subiet Neerland uit, als Piet Hein en de CDA-fractie hun zin krijgen.

Als een groep terroristen de CDA-fractie van de Tweede Kamer opblaast, met alles en iedereen daarin, zult u ze niet haten! O nee - het waren immers bijzonder morele Neerlandse gristendeugdhelden. Wat dom, wellicht. Wat hypocriet, mogelijk. Maar zo vol goede bedoelingen, voor wie 't gelooft. U zult dan "waardig afkeuren" dat hier en daar en overal in Den Haag brokstukken en ledematen van gristenpolitici te vinden zullen zijn, maar God en de dan dankzij Piet Hein bestaande CDA-wetgeving zullen verhoeden dat u haat. Als u in Neerland wilt blijven, tenminste, die hoogbegaafde gristennatie vervuld van gristenwaarden, vol van infatsoenlijke haters van de haat.

Gij zult niet haten! Niemand! Nooit! Goede brave beste Nederlandse CDA-gristenen hten haat, met een onverzoenlijke infatsoenlijke haat die geen haat mag heten, en haten haters van haters van de haat uit het diepst van hun logische gristenhart, en willen ze allemaal Ons Beschaafde Gristennatie uitgooien, uiteraard zonder de minste haat.

Wat een stelletje hopeloze idioten! ("Idioot" van het Grieks: Niet voor rede vatbaar.)

 

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail