Nedernieuws        

 

27 november 2004

                                                                 

Belliot en Oudkerk   

 

 

De hoerenloper, cocaïnesnuiver, oplichter en bestuursmisdadiger Oudkerk was ook weer in het nieuws, en probeert stemming te maken om in 2006 een gooi naar het gekozen burgemeesterschap te kunnen doen. O wat was ie het eens met Bovens en co, de oplichter!

Mag ik de man doodwensen? Nu dan: Het zou voor Amsterdam zéér veel beter zijn als hij een prachtige tumor ontwikkelt die het hem onmogelijk maakt als burgemeester verkozen te worden. Wat een inferieure schoft is die man! Wat een verziekte leugenaar! Wat een minderwaardige sado-masochist met z'n verjunkte hoeren op de Thames-weg en in Utrecht! (Ik spreek hier als psycholoog en als kenner van behoorlijk veel psychiatrie. Wie het niet bevalt kan naar de rechter.)

Ik kreeg ook mail van het "Communicatieteam" - noemen ze zich - in opdracht van wethouder Belliot, behoorlijk tot mijn verbazing, in reactie op mijn mail van 19 november.

"Wethouder Belliot heeft kennis genomen van uw correspondentie. Omdat u in uw schrijven verder geen concrete vraag stelt aan de gemeente, beschouw ik deze zaak verder als afgehandeld."

Tsja. Kennelijk moet je "een concrete vraag" stellen om een wethouder van Amsterdam mogelijkerwijs te bewegen tot rationaliteit en redelijkheid, maar dat wil ik dan wel proberen. (Advies: Don't hold your breath.)

Hoe het zij: Het is oneindig meer dan ik ooit van Oudkerk te horen kreeg - verantwoordelijk voor de Sociale Dienst - want daar kreeg ik nóóít antwoord van: Van Oudkerk mógen cocaïnehandelaars lastige bovenburen met moord bedreigen, en onze vader heeft dáárvoor 3 1/2 jaar concentratie-kamp overleefd: Opdat een Oudkerk "uit naam van de idealen van de Februaristaking" cocaïne kan snuiven en junkie-hoeren kan gebruiken uit z'n door de gemeentebelasting opgebrachte salaris. Wie er wat van zegt krijgt hondsbrutaal te horen dat hij "een joodse identiteit heeft, al heb ik het geloof niet" en "dus" boven moraal, wet, recht en fatsoen zou staan, naar eigen psychopathische mening. (Een psychopaat is iemand zonder geweten, in psychiatrisch juist taalgebruik. Dergelijke mensen bestaan, en brengen het vaak ver in de politiek.)

Maarten Maartensz

        home - index - top - mail