Nedernieuws        

 

11 november 2004

                                                                 

 Sint Maarten

 

 

Het is Sint Maarten, en mijn site bestaat vandaag 8 jaar. Of dat reden tot juichen is? Hm, het nut ervan is nog steeds niet evident, maar wat moet ik anders in een stad waar ik op het uiterste nippertje niet vergast ben ten behoeve van de Amsterdamse harddrugshandel beschermd door B&W; waar ik met moord ben bedreigd door gemeente-ambtenaren en daar nu 20 jaar tevergeefs over om gehoor heb gevraagd: "fuiluh goruh homofieluh gepuh-kop kom naor buituh sodattuhmmuh je kenne fersuipuh in de gracht".

De reden? Ik verzette mij anno 1984 tegen de discriminatie door deze gemeentelijke portiers van Marokkanen en Surinamers waar ik bij moest zitten in de bijstands-lokalen van de gemeente. Namelijk als volgt - de sprekers zijn Amsterdamse gemeente-ambtenaren, in April 1984: "Heej Ali, wat mot juh nauw eigulluk fan ons? Seekur un uitkerinkie? Tuh luij om tuh werrukuh seekur? Je mot wel Nederlans kenne praotuh, hoor Ali. Seg nauw us duidelijk sodattumuh ut kenne horuh wajjewil f'n ons.")

Maar dat mg kennelijk allemaal van de opeenvolgende burgemeesters Van Thijn, Patijn, en Cohen, ongetwijfeld, als het ze uitkomt, met een beroep op De Vrije Meningsuiting; Het Gedachtengoed Van Onze Pim waar die portiers al 20 jaar geleden even hevig in geloofden als de S.S. in de Fhrer, alles met goedkeuring en instemming van Van Thijn. (En is menselijke beestachtigheid niet van alle tijden, plaatsen, volkeren, en sexuele voorkeuren? Zie Gibbon.)

En de PvdA-Aboutalebs van Amsterdam zijn - kennelijk al 20 jaar, waarin ik het honderden keren ter sprake heb gebracht, omdat ik zo niet wens behandeld te worden - feitelijk dl op dat soort behandeling van Marokkanen door gemeentelijke portiers: "Hadden ze zich maar behoorlijk moeten inburgeren", nietwaar - wellicht zoals Ahmed Aboutaleb ing, aan het handje van Hedi d'Ancona, al 20 jaar liegend als token-Marokkaan van de PvdA en voorlieger van de PvdA, en kennelijk ook niet in staat te redeneren zonder evidente redeneerfouten. (Ik wijs hierop omdat ik geleerd heb bng te zijn voor de massieve domheid, eigendunk en leugenachtigheid van Amsterdamse bestuurders. Ook kan ik debielen en randdebielen helaas echt niet uitleggen wat ik werkelijk denk en vind, hoe hard ik ook mijn best doe.)

In dit geval: IK mag niet tegen protesteren tegen evidente ongrondwettelijke, gore, smerige sadistische discriminatie, van deze mensensoort die Amsterdam bestuurt, en naar zij zo graag publiek mogen verluiden "gelijkwaardig" zijn aan mij en onze ouders, met mijn achtergrond, ziekte, opleiding en intelligentie - omdat ik invalide ben, en dus (blijkt al 20 jaar) de voetveeg moet zijn van het Amsterdamse gemeentelijk tuig waartegen ik mij moet wenden voor gemeentelijke armoe-bedeling - die ik niet krijg, want iedere Amsterdamse junk de afgelopen 25 jaar heeft zowel zeer vl meer gemeenschapsgeld ontvangen als minstens evenzoveel als ie ontving kunnen stelen in de Amsterdamse winkels, dankzij gemeentelijke steun van Van Thijn, Patijn en Cohen, en niet vergeten de mafiosi van de GG&GD, waar men wl voor de Amsterdamse drugsmafia werkt; wl junken aan gratis herone, gratis tanden, gratis kleren, en gratis behuizing helpt, en mij naar het Leger des Heils verwijst "als u hulp wilt in Amsterdam".

Wat kennelijk ook mag is dat de Amsterdamse drugsmaffia-advocaat - rechtbank: Ik gebruik deze term puur descriptief: Er wordt jaarlijks tussen de 10 en 25 miljard aan illegale drugs omgezet in en rond Amsterdam, met actieve participatie van het gemeentebestuur - mr. Piet Segers van het Amsterdamse drugshandel, witwas, en maffia-orgaan dat "Bouw- en Woningtoezicht" heet, en die mij 3 1/2 jaar lachend voorhield dat ik zou liegen over de ingestorte schoorsteen en de moorddreigingen, die evident een sadist is, en op mij een vordering stelde van 8 miljoen gulden in 1997. Ik vind en vond dat zr bedreigend van zo iemand, maar de gemeente Amsterdam weigert sinds mijn vrijwel geslaagde vergassing en herhaalde serieuze moorddreigingen van inpandig gevestigde harddrugshandelaars mijn klachten te beantwoorden.

En nog wat: Ik weet ook nog steeds niet, ook niet na 20 jaar vragen aan de gemeente, waarom ik 20 jaar geleden in de bijstand gemanipuleerd ben op mijn 34ste, al heb ik daarvoor tien jaar gewerkt, en heb overigens gestudeerd en ben invalide geweest, terwijl er Marokkaanse vrienden van Aboutaleb zijn die al sinds 1969, na precies een half jaar werk in Nederland, met Nederlandse WAO in Marokko leven als prinsen. Voor mij is er geen WAO, voor mij is er geen huishoudelijke hulp, voor mij is er geen vergoeding van mijn medische kosten, en voor mij zijn er in Amsterdam al minstens 20 jaar lang alleen chicanes, leugens, schofferingen en bedreigingen van alles wat ambtenaar of bestuurder is in Amsterdam, en daarme dus al die tijd "heldhaftig vastberaden barmhartig" de mljarden-omzet van de hoofdstedelijke drugsmaffia heeft verdedigd - naar ik mag aannemen niet gratis en voor niets, uit idealisme of lafheid.

Maar goed, je wist dit al, en ik memoreer alleen - en hier is het Nedernieuws van het moment:

 
          St Maarten   

Maarten Maartensz

        home - index - top - mail